Decks, maar dan anders

Maak kennis met Paste en reken af met slecht opgemaakte slides. Gemaakt voor creatieve teams, door bekroonde ontwerpers. Paste maakt van jouw ideeën in een paar seconden prachtige presentaties.

Van rommelige ideeën naar prachtige slides

Typ je briljante ideeën uit of drop wat dan ook in je slide, en laat Paste voor de opmaak zorgen. De reactieve slides zetten alles meteen op z’n plek, zodat je ideeën er in real-time goed uitzien.

Gemaakt om samen te maken

Zorg dat iedereen op één slide zit. Paste maakt het makkelijk om met je hele team samen slides te bekijken en te bewerken, wat je tijdzone, locatie of functie ook is. Want twee (of drie, of vier) weten meer dan één.

Delegeer taken

Wijs de juiste slides aan de juiste mensen toe.

Verzamel ideeën

Je team kan alle soorten media toevoegen met de integraties van Paste.

Neem beslissingen

Gebruik opmerkingen en reacties om samen met je team knopen door te hakken.

Ontworpen voor de teams van vandaag

Alles on brand. Altijd

Maak van elke slide een succes met de juiste lettertypes, kleuren en watermerk. Als je je aanmeldt, voegt Paste automatisch jouw branding toe aan elke slide – een soort master template, maar dan slimmer. Niemand zal ooit nog de verkeerde kleur blauw (of comic sans) gebruiken.

De kracht van drie

Krijg Paste®, Collect en WeTransfer als onderdeel van het vernieuwde WeTransfer Pro, en maak van zelfs het kleinste idee iets dat de moeite waard is om te delen.

WeTransfer to send big files
Collect to save inspiration
Paste® to pitch and present